Welkom Contentrunners! Welkom Vera Miedema!

Als startende ondernemer was Vera Miedema op zoek naar een no-nonsens kantoor waar zij haar administratie (in Money-bird) kan laten verzorgen. Onze website triggerde haar om nader met ons team kennis te maken. Wij waren geïnteresseerd in haar vakgebied en wat zij als social media specialist (in)direct voor onze klanten kan betekenen. En zij was geïnteresseerd in ons kantoor. De klik was daar!

Heel graag stellen wij haar aan u voor, in haar eigen woorden schrijft ze;

Content Runners laat jouw bedrijf online opvallen!

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Daarom is het voor bedrijven extra belangrijk om hier op in te spelen. Wij begrijpen dat dit veel tijd en moeite kan kosten. Content Runners biedt graag de helpende hand waar bedrijven naar op zoek zijn.

Klanten beoordelen de betrouwbaarheid van een bedrijf steeds vaker door een kijkje te nemen op social media. Zien de foto’s er professioneel en aantrekkelijk uit? Hoeveel volgers heeft het bedrijf? Uitnodigende en opvallende social mediakanalen zijn een goedkope en snelle manier om met potentiële klanten te communiceren en hierdoor vergroot jouw klantenkring. Content Runners helpt je bij het invullen, beheren en analyseren van jouw social mediakanalen. Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Bel 06-53345970

Groet Vera Miedema- CONTENTRUNNERS

READ MORE

Born |+| van der Graaf geeft talent de ruimte….

Hoe trots kun je zijn! Schoonzoon Henry bestiert al jaren de top van de Nederlandse en internationale speedway en grasbanen. Als bedrijf mogen we daar een hele kleine financiële bijdrage aan leveren. In de voetsporen van vader Henry heeft kleinzoon Rick nu ook een licentie om te mogen rijden. Let wel: Rick is 5 jaar!  Je kunt niet vroeg genoeg beginnen 😊 Zijn pake Johan is natuurlijk supertrots maar houdt zijn hart vast. Rick weet als geen ander de gashendel te bedienen. Let op mijn woorden… die kleine wordt echt een hele grote! Blij dat onze naam op zijn shirt mag pronken. Ook bij ons zijn de  kleine (bedrijven) heel groot geworden. #trots

READ MORE

Maatregelen Corona

de TOZO regeling, Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers klik hier op de link https://www.bureauzelfstandigenfryslan.nl/tozo-regeling-aanvragen/?gclid=Cj0KCQjwpfHzBRCiARIsAHHzyZqCT76MrztX8PCWXeO7gZuI5cYga-kCA03RWl9O9zQyq2A9utQ1y_kaAnVqEALw_wcB

Handige link: https://ondernemersplein.kvk.nl/coronavirus-wegwijzer-voor-ondernemers/

Download hier de Fiscount special Maatregelen Coronavirus

READ MORE

Klimmen tegen MS 2020

Dit jaar fiets ik samen met een aantal vrienden tegen Multiple Sclerose. Op pinkstermaandag 1 juni ga ik het gevecht aan met de Mont Ventoux. Een gevecht welke ik als relatief gezonde Friese jongen heel graag aanga. Zeker in de gedachte dat mensen met MS iedere dag bergen moeten verzetten. In de aanloop er naar toe train ik lekker door. En dat zal zeker makkelijker gaan als u op onderstaande link klikt en daarmee de Stichting Klimmen tegen MS via ons team steunt met een (kleine) bijdrage. Dank u wel!

https://www.klimmentegenms.nl/participant/johan-van-der-graaf

READ MORE

Tolsma wordt Westra

Marcel Hofstra (MKB-Rabobank) feliciteert Jacob Westra met de overname.

Met ingang van 31 maart 2020 is Westra bestrating de nieuwe eigenaar van de locatie aan de Bitgumerdyk 32 in Berltsum.  Ondernemer Jacob Westra ziet hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Vanuit deze A-locatie in Berltsum zal hij samen met zijn enthousiast team mensen de activiteiten van voorheen Tolsma verder gaan uitbreiden. Westra levert alles voor uw tuin .. van veranda tot tuinhuis, van bestrating tot hekwerk e.d.  Wij (Born |+| van der Graaf) mochten het ondernemersplan schrijven, de Rabobank uit Leeuwarden zorgde voor de financiering. Een mooie samenwerking.

READ MORE

Bert Nieuwenhuis

Met ingang van januari 2020 heeft Bert Nieuwenhuis ons team versterkt. Bert heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de administratieve sector. Van harte welkom en heel veel succes Bert!

READ MORE
  • 1
  • 2