Branches

Born |+| van der Graaf verzorgt administratieve werkzaamheden voor verschillende branches  binnen het Midden en Klein Bedrijf (MKB). Een aantal hiervan hebben wij hier uitgelicht.

Stuk voor stuk ondernemers met hart voor hun zaak, prachtige bedrijven om hier te voor mogen werken. Ieder met hun eigen specifieke zaken.

Bouw

Wij verzorgen de administratie voor Bouwbedrijven, Betonboor en zaagbedrijven, stukadoors, gevelrenovatiebedrijven en schilders. Het alledaags bezig zijn met deze sector maakt dat wij redelijk op de hoogte zijn van wat er zich binnen deze branche afspeelt. Onder aanneming, verduurzaming, (tekort aan) goede vakmensen, stijgende materiaalprijzen, zijn termen waar wij redelijk bekend mee zijn.

Automotive

Wij verzorgen de administratie van een aantal middelgrote autobedrijven……Zaken als BTW margeregeling, BPM, werkplaats productiviteit en benodigde marge in after sales zijn begrippen die ons eigen zijn. De ontwikkelingen met elektrisch rijden en werkplaats van de toekomst wordt voor deze branche redelijk op de voet gevolgd.

Kleding

Wij verzorgen de administratie voor grote en middelgrote heren en damesmode zaken. Fantastisch om te doen. Trendy en altijd dynamisch. Omzetten per m2 winkel, inkooporganisaties, branchevergelijking, de voor en tegens van de webwinkels in deze branche. Begrippen die wij financieel op de voet volgen.

Reclame en tekst

Wij verzorgen de administratie voor reclamebureaus en een tekstschrijver. Mooi branche geleid door creatieve ondernemers met veelal een heel andere verfrissende kijk op hun klanten.

Kappers en Schoonheidssalons

Wij verzorgen de administratie voor een aantal kappers en schoonheidssalons. Bedrijven met personeel maar ook een aantal als ZZP’s vanuit een werkruimte thuis. Kas en Pin, BTW op producten en diensten zijn zaken die hier een rol, spelen. Wij richten de administraties zo in dat deze branche daar makkelijk mee kan werken.

Gezondheid en arbeid

Tot onze klantenkring behoort een groot bedrijf met Arboartsen en verzekeringsartsen. Een prachtig jong en dynamisch bedrijf landelijk werkzaam in verzuimbegeleiding. Geweldige ervaring voor ons kantoor om ook hier de financiële begeleiding te doen.

Schoonmaak

In de volksmond zie je deze branche vaak betiteld als Multiservice. Een omschrijving die wat ons betreft ook veel beter de lading dekt. Wij mogen de administratie verzorgen voor een aantal van deze bedrijven. Hardwerkende ondernemers die alles aanpakken, van schoonmaak, binnen en buiten, tot rioolontstopping en gevelreiniging.

Handel

Wij verzorgen de administratie voor o.a. agro technische groot- en detailhandel, bedrijfsschoenen en bedrijfskleding en voor handelsonderneming. Een bijzondere branche waar aspecten als import buiten de EU ook zeker aan de orde is.

Metaal

Tot ons klantenbestand horen o.a. een lasbedrijf, een onderhoudsbedrijf voor kranen, een productiebedrijf en toeleverancier van RVS producten. Er wordt iets gecreëerd, hardwerkende ondernemers met gouden handen. Mooi om hier ook een rol in te mogen spelen.

Installatie techniek

Wij mogen een aantal mooie installatiebedrijven tot onze klantenkling rekenen. Prachtige vaklieden.

Sport

Een school voor vechtsport en een personal trainer met krachthonk. Zij sporten, wij zorgen voor een goede bewaking van hun inkomsten.

Verhuur

Autoverhuur wel te verstaan. Voor dit grote bedrijf met een aantal vestigingen verzorgen wij op locatie de volledige administratie. Een prachtige branche met veel facetten. Meer dan tien jaar mogen wij dit bedrijf begeleiden.

Overige branche

Riool en Wegenbeheer, Poetsbedrijven, Bed en Brochje, Cameraman, Productiebedrijf, Hoefsmid, Muziek.

Erik Oomen
Meneer en mevrouw Hoekstra Stiens
Samenwerking 10 jaar+

Johan van der Graaf hebben we leren kennen als betrokken mensenmens. Afspraak is afspraak bij Johan. Een goede gesprekspartner, onderwerpen worden duidelijk en zakelijk onderbouwd zonder de emotie uit de weg te gaan. Johan heeft de capaciteit om in de huid van de ondernemer kruipen.