Wie zijn wij?

Administratie en MKB advies kantoor in Friesland, Berltsum.
Born |+| van der Graaf VOF is in 2010 ontstaan uit een samenwerking tussen de dorpsgenoten Menno Born  en Johan van der Graaf. Ons kantoor wil gekend zijn als een administratiekantoor waar de klant nog echt centraal staat. Het logo is mede ontstaan van uit die visie.  Waarin het plus |+| symbool  staat voor samenwerking, betrokkenheid, kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een betaalbare prijs.

Met onze diensten op het gebied van administratie, belasting en advisering richten wij ons op zowel kleine als middelgrote ondernemingen, ZZP’ers en particulieren. Door onze kennis, ervaring en het onderhouden van regelmatige contacten gedurende het jaar, kunt u van ons verwachten dat uw opdracht zorgvuldig wordt behandeld.

Johan van der Graaf

Mensenmens, vanuit de ondernemer…

Johan van der Graaf heeft zijn carrière opgebouwd op het financieel administratieve vlak, begonnen als assistent boekhouder, vrij snel uitgegroeid naar hoofd financiën/controller. Naast heel veel ervaring binnen de autobranche op administratief en leidinggevend gebied, heeft Johan van der Graaf ook veel ervaring binnen andere branches; “ Mijn doel is de ander te begeleiden in de realisatie van zijn of haar doel”. Johan handelt vaak van uit de ondernemer, wat beweegt hem of haar, wat wil hij of zij bereiken, wat is de gewenste outcome. Dit vertaald door een financiële bril geeft  een prachtig resultaat.

06 30 80 49 24  |  johan@born-graaf.nl  |  

Na ruim 17 jaar werkzaam geweest te zijn in de accountancy (o.a. AVM, Meeuwsen ten Hoopen en Omnyacc-Synergie) is Menno Born in 2009 gestart met een eigen administratiekantoor. Direct en persoonlijk contact met de klant is een pré voor Menno. Binnen een eigen bedrijf is  daar meer ruimte voor, geen regeltjescultuur met dito kostenverhoging, maar korte lijnen en een goed advies. Kennis van zaken omzetten in directe resultaten. Doelstelling bij de start van de eigen onderneming was dan ook het leveren van een goed (en zinvol) product tegen een redelijke prijs.

Menno Born

Pragmatisch en to the point…

06 11 08 76 56  |  menno@born-graaf.nl  |  

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? De koffie staat klaar, u bent van harte welkom!

Fiscalist en Fiscount

Ons kantoor is aangesloten bij het kennis- en advies centrum FISCOUNT Via dit overkoepelend adviescentrum kunnen wij desgewenst alle specialismen inschakelen.

Samenwerkingsverband / Partners

Vanwege het specifieke karakter van deze dienst hebben wij een samenwerkingsverband met een tweetal kantoren welke gespecialiseerd zijn in salarisverwerking: Salarisbureau Hofstee en Kruisinga in Leeuwarden en Salarisbureau Zijlstra te Dronrijp