Als startende ondernemer was Vera Miedema op zoek naar een no-nonsens kantoor waar zij haar administratie (in Money-bird) kan laten verzorgen. Onze website triggerde haar om nader met ons team kennis te maken. Wij waren geïnteresseerd in haar vakgebied en wat zij als social media specialist (in)direct voor onze klanten kan betekenen. En zij was geïnteresseerd in ons kantoor. De klik was daar!

Heel graag stellen wij haar aan u voor, in haar eigen woorden schrijft ze;

Content Runners laat jouw bedrijf online opvallen!

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Daarom is het voor bedrijven extra belangrijk om hier op in te spelen. Wij begrijpen dat dit veel tijd en moeite kan kosten. Content Runners biedt graag de helpende hand waar bedrijven naar op zoek zijn.

Klanten beoordelen de betrouwbaarheid van een bedrijf steeds vaker door een kijkje te nemen op social media. Zien de foto’s er professioneel en aantrekkelijk uit? Hoeveel volgers heeft het bedrijf? Uitnodigende en opvallende social mediakanalen zijn een goedkope en snelle manier om met potentiële klanten te communiceren en hierdoor vergroot jouw klantenkring. Content Runners helpt je bij het invullen, beheren en analyseren van jouw social mediakanalen. Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Bel 06-53345970

Groet Vera Miedema- CONTENTRUNNERS